yayasan K.U.K.B.

Petitie

Rawagede

Sulawesi

Contact

Links

Gastenboek

Zoeken


Lokale Tijd
Indonesische

Nederlandse

Urgent :
Image

Guest Book - Gastenboek - Buku Tamu

Naam:
Plaats:
Bericht/Opmerking:
Voeg de 3 zwaarte cijfers toe
captcha image

Onze Gasten

Op Donderdag om
15:54:37 zei Si Terdad uit Roermond:

Hallo lezers en geinteresseerdeen,

De yayasan-KUKB heeft geregeld bijeenkomsten en vergaderingen - doe Uw zegje en vraag of U er ook eens bij aanwezig mag zijn als gast aanwezige! Lijkt mij een geweldige kans om het ook eens van De kant van Indonesiers te zien en horen! Ik vind het een geweldig Idee!!
JA! MAAR....hoor je dan....????
Help De yayasan-KUKB om weer vrede en Rust te brengen voor het Volk van Indonesia en Nederland....!!??
NU op Zaterdag 10 Juli 2010 komt De yayasan-KUKB weer bijelkaar!
2010-07-08
Op Donderdag om
15:37:57 zei Si TERDAD uit Roermond:

JA! Ik hoor heel vaak:

JA MAAR DAT WIST IK ECHT NIET HOOR....????

KASIAN!

Wat wil je als je op school alleen maar te horen krijg hoe goed die HOLLANDERS waren en hoeveel "INLANDERS" tot Het Christendom zijn bekeerd en al die specerijen en andere producten die er vandaan
kwamen door al het werk van DI HOLLANDERS

GEWELDIG! Echte VOC Mentaliteid!

De geschiedenis moet HERZIEN WORDEN!
2010-07-08
Op Donderdag om
15:26:36 zei Si Terdad uit Roermond:

Ach ja....? Kaaskop - Babu neuekers - Inlander haters - De Tuan's uit Holland enz enz!

De blanke werd naar Indie(Nu Indonesia) gestuurd om de "Inlanders" te bekeren en te onderdrukken en na de 2e WO werden er weer van uit Hollend(of was het Zeeland) grote hoeveelheid Manschappen-Troepen naar Toen al reeds INDONESIA gestuurd onder het mom van Rust-orde en vrede te herstellen....!!?? Er kwamen ook EX SS'ers naar Indonesia om het land weer onder controle te krijgen! Mag niet gezegd worden en niemand wil het weten! Er waren wel een paar KNIL'ers die het ontdekten...#*$%^+ en die zijn nooit meer terug gevonden!!??
Gelukkig dat er ook nog zijn die er nu wel over willen praten,maar anoniem natuurlijk .... je weet maar nooit!!??
2010-07-08
Op Donderdag om
15:06:10 zei Si TERDAD uit Roermond:

Ook vandaag kunnen de Nederlanders - ook vele Indo Nederlanders er wat van! Veel afgeven op het volk van Indonesia en zelf geen haar beter zijn! Het wordt tijd dat Nederlanders en Indoneschiers elkaar aan kijken en met elkaar gaan ngobrol over die tempo doeloe! Het is de bangsa Indonesia die Vrede wil en de geschiedenis wil bekend maken en er over wil praten, om dan weer tot elkaar te kunnen komen!
Natuurlijk wel niets verstoppen en met open kaart spelen! OhOhOh! wat waren die " INLANDERS " toch gemeen!!!??? JA! zo wil ik er nog wel een paar!!?? Benar bukan? Ja toch??
2010-07-08
Op Donderdag om
14:51:04 zei Si Terdad uit Roermond:

Als kleine jongen heb ik met eigen ogen gezien:
Ik woonde met mijn oma in Kampung (ergen in west Java!)
Een inwoner(toevallig ook een "Inlander" van deze kampung heeft eten gestolen voor zijn Kinderen(is verteld geworden mijn Oma wat hij gedaan heeft)De MP (stond op hun Helm) heeft hem dus gevonden en in bijzijn van de andere kampung bewoners en zijn kinderen hebben zij hem doodgeschoten...!!??
Die MP'ers waren de Kl en KNIL! Weet je...?? Ik was toen pas 3 jaar en heb het nooit uit mijn hoofd kunnen zetten! Ach ja?? wat is wreed en wat is een misdaad het waren toch maar "Inlanders"
Dus het volk van mijn Oma paste het zelfde toe op De Tuan-Tuan en Nyonya-Nyonya - en ook ik werd er later op afgerekend! Ach Ja niet te vlug oordelen en veroordelen,de bangsa Indonesia heeft het recht om van zich af te bijten!!!! DUS beste bezoekers eerst KIJKEN -goed LEZEN en op DE HOOGTE ZIJN van.... en dan er over NA DENKEN en alles van de kant van een ondrukt land en volk proberen te beoordelen zonder te veroordelen!
Wat hebben de Nederlanders tijdens de 2e WO met de Bezetter uitgehaald en wat hebben de Bezetters met de Ned.bevolking uitgehaald?????????
Dus Nederland is echt niet beter dan de DUITSERS - JAPPEN - enz.
Het Volk van INDONESIA heeft het recht om zich te verdedigen en te strijden voor de Vrijheid!!
Uiteraard ben ik heel gelukkig dat iedereen zijn of haar mening mag geven op de Site van KUKB!
2010-07-08
Previous - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - Next