yayasan K.U.K.B.

Petitie

Rawagede

Sulawesi

Contact

Links

Gastenboek

Zoeken


Lokale Tijd
Indonesische

Nederlandse

Urgent :
Image

Guest Book - Gastenboek - Buku Tamu

Naam:
Plaats:
Bericht/Opmerking:
Voeg de 3 zwaarte cijfers toe
captcha image

Onze Gasten

Op Donderdag om
14:51:04 zei Si Terdad uit Roermond:

Als kleine jongen heb ik met eigen ogen gezien:
Ik woonde met mijn oma in Kampung (ergen in west Java!)
Een inwoner(toevallig ook een "Inlander" van deze kampung heeft eten gestolen voor zijn Kinderen(is verteld geworden mijn Oma wat hij gedaan heeft)De MP (stond op hun Helm) heeft hem dus gevonden en in bijzijn van de andere kampung bewoners en zijn kinderen hebben zij hem doodgeschoten...!!??
Die MP'ers waren de Kl en KNIL! Weet je...?? Ik was toen pas 3 jaar en heb het nooit uit mijn hoofd kunnen zetten! Ach ja?? wat is wreed en wat is een misdaad het waren toch maar "Inlanders"
Dus het volk van mijn Oma paste het zelfde toe op De Tuan-Tuan en Nyonya-Nyonya - en ook ik werd er later op afgerekend! Ach Ja niet te vlug oordelen en veroordelen,de bangsa Indonesia heeft het recht om van zich af te bijten!!!! DUS beste bezoekers eerst KIJKEN -goed LEZEN en op DE HOOGTE ZIJN van.... en dan er over NA DENKEN en alles van de kant van een ondrukt land en volk proberen te beoordelen zonder te veroordelen!
Wat hebben de Nederlanders tijdens de 2e WO met de Bezetter uitgehaald en wat hebben de Bezetters met de Ned.bevolking uitgehaald?????????
Dus Nederland is echt niet beter dan de DUITSERS - JAPPEN - enz.
Het Volk van INDONESIA heeft het recht om zich te verdedigen en te strijden voor de Vrijheid!!
Uiteraard ben ik heel gelukkig dat iedereen zijn of haar mening mag geven op de Site van KUKB!
2010-07-08
Op Dinsdag om
10:29:29 zei Herman uit Brugge:

Ik heb even getwijfeld of ik zou reageren op de mail van P. Corneille uit Utrecht, waarin hij ons Kaaskop – Nazi’s noemt. Het is duidelijk dat deze man dermate bevooroordeeld is dat hij voorbij gaat aan de feiten zoals die zich gedurende de potentiële acties hebben afgespeeld. Ik keur geenszins goed datgene wat er is gebeurd, maar het zou wel eens zinvol zijn indien u zich eens iets meer verdiepte in de ommekeer van de medaille en welke misdaden er zijn gepleegd door de Indonesiërs tegenover de Europeanen net na het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, wreedheden die niet onder hebben gedaan voor wat de Nazi’s gedurende de bezetting van 1940 – 1945 de Nederlandse bevolking hebben aangedaan.
65 jaar na het beëindigen van de oorlog zijn er nog steeds mensen die de tijd van toen niet kunnen vergeten. Voor sommige is door deze gebeurtenissen in hun leven, een traumatische ervaring overgebleven.
Het zou zinvol zijn als u, “in plaats van bevooroordeeld te zijn” het boek “Tijd die nooit voorbij gaat” en “Ik beken” eens las, misschien kan je op die manier je horizon eens verleggen.

2010-07-06
Op Woensdag om
10:43:07 zei Theo Colleye uit Den Haag:

Wie het gedaan heeft, heeft het gedaan en niet iemand anders.
De aanslag
2010-05-12
Op Woensdag om
08:50:59 zei P. Corneille uit Utrecht:

N.a.v. het nieuws, m.b.t. Rawagede, van 10 mei j.l.:
"In ruim veertig pagina's omvattend verweerschrift erkent de landsadvocaat dat de executies door Nederlandse troepen misdrijven waren. Maar de Staat vindt ook dat de claim van de weduwen moet worden afgewezen omdat deze misdrijven al begin jaren zeventig zouden zijn verjaard. Bovendien hebben Nederland en Indonesië in 1966 een streep onder het verleden gezet met de Financiële Overeenkomst."
Mijn verweer:
De belanda heeft altijd SMOESJES om zich vrij te pleiten: belanda BUSUK !!! Ze zetten de regels zo naar hun MELAATSE hand met die Stiekeme financiële overeenkomst, dat ze boven de WET staan en OOK om hun straf te kunnen ontlopen: Vervloekte KAASKOP-NAZI's !!!!!
2010-05-12
Op Zondag om
13:38:06 zei Pondaag uit Heemskerk:

Zeker is het zinvol de vraag is wel aan wie moet deze vraag gesteld worden. Naar onze mening moet deze vraag aan u regering gesteld moeten worden. Wij hebben niet gevraagd om ontmenselijk worden behandeld gedurende 350 jaar bovendien waar hal Nederland het recht om een land die 18.000 kilometer ver ligt als Nederlands bezit te beschouwen. Rawagede is maar Ă©Ă©n van tientallen dorpen en plaatsen waar u regering huis hadden gehouden. De bersiap (klaar staan) doen we al sinds de Nederlanders voet aanwal zette op Nusantara. In Surabaya is niet anders het gevolg van de houding van uw regering die honderden jaren onmenselijk hebben gehandeld. Wij zijn niet verplicht om loyaal te zijn tegen over de kolonisator Nederland. mvg
voorzitter
jeffry@kukb.nl
2010-01-31
Previous - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - Next