yayasan K.U.K.B.

Petitie

Rawagede

Sulawesi

Contact

Links

Gastenboek

Zoeken


Lokale Tijd
Indonesische

Nederlandse

Urgent :
Image

Guest Book - Gastenboek - Buku Tamu

Naam:
Plaats:
Bericht/Opmerking:
Voeg de 3 zwaarte cijfers toe
captcha image

Onze Gasten

Op Donderdag om
15:26:36 zei Si Terdad uit Roermond:

Ach ja....? Kaaskop - Babu neuekers - Inlander haters - De Tuan's uit Holland enz enz!

De blanke werd naar Indie(Nu Indonesia) gestuurd om de "Inlanders" te bekeren en te onderdrukken en na de 2e WO werden er weer van uit Hollend(of was het Zeeland) grote hoeveelheid Manschappen-Troepen naar Toen al reeds INDONESIA gestuurd onder het mom van Rust-orde en vrede te herstellen....!!?? Er kwamen ook EX SS'ers naar Indonesia om het land weer onder controle te krijgen! Mag niet gezegd worden en niemand wil het weten! Er waren wel een paar KNIL'ers die het ontdekten...#*$%^+ en die zijn nooit meer terug gevonden!!??
Gelukkig dat er ook nog zijn die er nu wel over willen praten,maar anoniem natuurlijk .... je weet maar nooit!!??
2010-07-08
Op Donderdag om
15:06:10 zei Si TERDAD uit Roermond:

Ook vandaag kunnen de Nederlanders - ook vele Indo Nederlanders er wat van! Veel afgeven op het volk van Indonesia en zelf geen haar beter zijn! Het wordt tijd dat Nederlanders en Indoneschiers elkaar aan kijken en met elkaar gaan ngobrol over die tempo doeloe! Het is de bangsa Indonesia die Vrede wil en de geschiedenis wil bekend maken en er over wil praten, om dan weer tot elkaar te kunnen komen!
Natuurlijk wel niets verstoppen en met open kaart spelen! OhOhOh! wat waren die " INLANDERS " toch gemeen!!!??? JA! zo wil ik er nog wel een paar!!?? Benar bukan? Ja toch??
2010-07-08
Op Donderdag om
14:51:04 zei Si Terdad uit Roermond:

Als kleine jongen heb ik met eigen ogen gezien:
Ik woonde met mijn oma in Kampung (ergen in west Java!)
Een inwoner(toevallig ook een "Inlander" van deze kampung heeft eten gestolen voor zijn Kinderen(is verteld geworden mijn Oma wat hij gedaan heeft)De MP (stond op hun Helm) heeft hem dus gevonden en in bijzijn van de andere kampung bewoners en zijn kinderen hebben zij hem doodgeschoten...!!??
Die MP'ers waren de Kl en KNIL! Weet je...?? Ik was toen pas 3 jaar en heb het nooit uit mijn hoofd kunnen zetten! Ach ja?? wat is wreed en wat is een misdaad het waren toch maar "Inlanders"
Dus het volk van mijn Oma paste het zelfde toe op De Tuan-Tuan en Nyonya-Nyonya - en ook ik werd er later op afgerekend! Ach Ja niet te vlug oordelen en veroordelen,de bangsa Indonesia heeft het recht om van zich af te bijten!!!! DUS beste bezoekers eerst KIJKEN -goed LEZEN en op DE HOOGTE ZIJN van.... en dan er over NA DENKEN en alles van de kant van een ondrukt land en volk proberen te beoordelen zonder te veroordelen!
Wat hebben de Nederlanders tijdens de 2e WO met de Bezetter uitgehaald en wat hebben de Bezetters met de Ned.bevolking uitgehaald?????????
Dus Nederland is echt niet beter dan de DUITSERS - JAPPEN - enz.
Het Volk van INDONESIA heeft het recht om zich te verdedigen en te strijden voor de Vrijheid!!
Uiteraard ben ik heel gelukkig dat iedereen zijn of haar mening mag geven op de Site van KUKB!
2010-07-08
Op Dinsdag om
10:29:29 zei Herman uit Brugge:

Ik heb even getwijfeld of ik zou reageren op de mail van P. Corneille uit Utrecht, waarin hij ons Kaaskop – Nazi’s noemt. Het is duidelijk dat deze man dermate bevooroordeeld is dat hij voorbij gaat aan de feiten zoals die zich gedurende de potentiële acties hebben afgespeeld. Ik keur geenszins goed datgene wat er is gebeurd, maar het zou wel eens zinvol zijn indien u zich eens iets meer verdiepte in de ommekeer van de medaille en welke misdaden er zijn gepleegd door de Indonesiërs tegenover de Europeanen net na het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, wreedheden die niet onder hebben gedaan voor wat de Nazi’s gedurende de bezetting van 1940 – 1945 de Nederlandse bevolking hebben aangedaan.
65 jaar na het beëindigen van de oorlog zijn er nog steeds mensen die de tijd van toen niet kunnen vergeten. Voor sommige is door deze gebeurtenissen in hun leven, een traumatische ervaring overgebleven.
Het zou zinvol zijn als u, “in plaats van bevooroordeeld te zijn” het boek “Tijd die nooit voorbij gaat” en “Ik beken” eens las, misschien kan je op die manier je horizon eens verleggen.

2010-07-06
Op Woensdag om
10:43:07 zei Theo Colleye uit Den Haag:

Wie het gedaan heeft, heeft het gedaan en niet iemand anders.
De aanslag
2010-05-12
Previous - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - Next