yayasan K.U.K.B.

Petitie

Rawagede

Sulawesi

Contact

Links

Gastenboek

Zoeken


Lokale Tijd
Indonesische

Nederlandse

Urgent :
Image

Guest Book - Gastenboek - Buku Tamu

Naam:
Plaats:
Bericht/Opmerking:
Voeg de 3 zwaarte cijfers toe
captcha image

Onze Gasten

Op Zondag om
11:40:50 zei Wally uit Middelburg:

Wat word ik misselijk, als ik het commentaar lees van mensen, die zo te doen hebben met die arme Indonesiërs. Laten we eerst de vraag stellen, waarom de Indische Nederlanders (Indo's) naar Nederland zijn gegaan. Voor het mooie weer, voor de WW? Nee, er was voor ons geen toekomst! 1 van de pemuda-leiders zei tegen mijn moeder: u kan beter zo snel mogelijk naar Nederland gaan, want uw dochters hebben alleen een toekomst in de prostitutie en uw zoons in de criminaliteit! Het was een geluk, zei hij, dat er geen manspersoon bij ons in huis was (onze vader was overleden) en dat we ons koest moesten houden, anders .....!!! De Indo's die toch niet naar Nederland wilden gaan en daar achterbleven, leven nu onder erbarmelijke omstandigheden en daar maakt zich geen mens druk om!!! Worden door Indonesiërs "witte hollandse honden" genoemd. Stond een paar dagen geleden nog op internet, die een Nederlandse verslaggeefster daar had geplaatst. Dus mensen, als je toch zo begaan bent met Indonesie: geen woorden, maar daden ....pak je boeltje en ga naar Indonesie emigreren. Het is zo gemakkelijk hier een grote bek opzetten, maar wel lekker in je comfortable IKEA-bankje blijven liggen kijken naar je prachtige HD-TV!!!
2015-08-16
Op Zondag om
11:18:55 zei john raffles uit Rotterdam:

TERDAD uit Roermond. Was je daar ook, in die tijd?Waarom blijf je dan hier in Nederland wonen? Ga je medailles uitdelen en euro's geven aan je vrienden in Indonesie voor het rampokken en afslachten van Indische families? Waarom ga je niet in Indonesie wonen, als je toch vindt dat je hier tussen moordenaars woont. Wees een kerel, ga daar wonen en ga daar je eurootjes verdelen onder die "arme slachtoffers van de nabestaanden" Hoop zeker, dat er nog veel meer boven water komt, maar dan hoeveel Indische families door rampokkers zijn vermoord!!!
2015-08-16
Op Zondag om
11:02:50 zei john raffles uit Rotterdam:

vanBeek uit Amsterdam, als je het zo eens bentmet Pondaag, hoe komt het dat je familie hier in Nederland woont, waarom ga je dan niet in Indoneise wonen? Kan je daar de kans-arme Indo's, die in Indonesie zijn gebleven en nu in de grootste armoe leven, gaan helpen. Kan je tevens vragen aan je Indonesische vrienden, waarom deze Indo's door je vrienden worden aangeduid als "Witte Hollandse Honden " !!!!!
2015-08-16
Op Zondag om
10:53:38 zei john raffles uit Rotterdam:

"Hr" Pondaag, wat doe je eigenlijk in Nederland? Laten we eerst beginnen bij de capitulatie van de Jappen, wie begonnen toen met verkrachten en moorden van Ned. en Indische vrouwen, die uit de Jappenkampen kwamen. Hoeveel Indische families werden tijdens de bersiaptijd vermoord door de pemuda's? Was nog een 8jarig jongetje, maar herinner me alles nog heel goed, hoe onze Indische overburen letterlijk afgeslacht werden met klewangs en alleen omdat hun zoon van 16 s-middags tijdens een ruzie met een katjung uit de kampong, hem een klap had verkocht (was een gewone jongensruzie) De katjung liep weg, maar 's-avonds kwam hij terug met tig-man en de doodskreten van de fam hoor ik nu nog!!!
2015-08-16
Op Zondag om
10:02:38 zei Roy van Houten uit Tilburg:

het wordt tijd dat Pondaag ophoudt om zijn frustraties te ventileren. In een oorlog zijn veel mensen fout geweest. Pondaag kijkt niet naar het nu en wat er nog komt. Jammer !
2015-08-16
Previous - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - Next