yayasan K.U.K.B.

Petitie

Rawagede

Sulawesi

Contact

Links

Gastenboek

Zoeken


Lokale Tijd
Indonesische

Nederlandse

Urgent :
Image

Guest Book - Gastenboek - Buku Tamu

Naam:
Plaats:
Bericht/Opmerking:
Voeg de 3 zwaarte cijfers toe
captcha image

Onze Gasten

Op Donderdag om
20:05:03 zei Robert Assenberg uit Heerenveen:

Onderzoek de Bersiap moorden, en de moorden onder Suharto. Geld bij hem vragen . heeft miljarden geroofd. De Javanen onderdrukken de rest van de archipel.
2015-09-17
Op Woensdag om
14:49:57 zei john uit valkenswaard:

Waarom moet Nederland betalen? Het waren de indo's van soeharto die het meest geroofd hebben van de Nederlanders. Mijn opa en oma bezaten in Indonesië meer dan de koffers die ze op de boot bij hadden. Waar is hun compensatie. En compensatie voor onze gesneuvelde burgers en militairen.
2015-08-19
Op Zondag om
14:57:09 zei Mike uit Papendrecht:

Voordat men vergeet wat er is gebeurt onder Necerlands beheer van Indonesia, het volgende; In de periode 1965-1966 vonden gewelddadige moorden en afrekeningen plaats op met name Midden-Java en Bali. Deze omvangrijke massamoord eiste tussen de 500.000 en 1 miljoen slachtoffers. Het was de grootschalige afrekening met de vijanden van Soeharto en van het leger terwijl - met name op Bali - de gelegenheid ook te baat werd genomen door groepen uit de bevolking om op grote schaal oude vetes op gruwelijke wijze te beslechten. Tijdens deze pogrom werd met name de arme bevolking het slachtoffer. Deze massaslachting geldt in Zuidoost-Azië als een van de meest bloedige periodes uit de naoorlogse geschiedenis.

Ik stel voir dat uw stichting zich gaat inspannen voor de nabestaanden van deze slactoffers, bin de huidige Indonesische regering. Ik stel voor dat uw stichting dat in Indonesia zelf gaat doen en niet vanaf uw bank in het veilige Nederland.
2015-08-16
Op Zondag om
14:26:37 zei Mike uit Papendrecht.:

Ziek word ik van alle commentateren van die mensen die niet de moeite hebben genomemen om de complete geschiedenis er op na te slaan. Wanneer men graag ongefundeerde kritiek wil leveren zit je hier goed, helaas.
Het is te complex om hier een passend commentaar te leveren.
Echter de geschiedenis in de juiste context plaatsen is voor velen niet haalbaar. Het is te makkelijk om de slachtoffers die door de Nederlanders zijn gemaakt te overdrijven. Nog makkelijker is om te vergeten hoeveel en onder verschrikkelijke omstandigheden Nederlandse onderdanen (zieke oude mannen,zwangere vrouwen, kinderen) zijn afgeslacht door Indonesische inwoners tijdens het machtvacuum van1945-1950.
De stichting is een initiatief van en individu en niet van eventuele Indonesische nabestaanden want die hebben allang vrede met de geschiedenis.
Het zou mooi zijn als deze stichting zich objectief zou richten op alle slachtoffers en niet alleen die van Indonesische oorsprong.
Het is jammer dat de initiatiefnemer niet gespeend is van enige vorm van objectiviteit en zich waarschijnlijk sterk laat beinvloeden door eenzijdige informatie.
Jammer dat men dergelijke mensen een platform geeft dmv een stichting die halve waarheden profileert en voorgeschiedenis gemakshalve achterwege laat.Walgelijk.

2015-08-16
Op Zondag om
11:45:31 zei Paul uit Tilburg:

Joh, autochtone Nederlanders worden heel erg moe van mensen zoals jij. Ga lekker weg, rot op en stop met het profiteren van deze samenleving terwijl je niets liever wilt dan deze onderuit te halen. Wie is nou hier de schijnheilige ?
2015-08-16
Previous - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - Next