yayasan K.U.K.B.

Petitie

Rawagede

Sulawesi

Contact

Links

Gastenboek

Zoeken


Lokale Tijd
Indonesische

Nederlandse

Urgent :
Image

Guest Book - Gastenboek - Buku Tamu

Naam:
Plaats:
Bericht/Opmerking:
Voeg de 3 zwaarte cijfers toe
captcha image

Onze Gasten

Op Dinsdag om
11:58:26 zei Maarten Leentvaar uit Dordrecht:

Wat een mooi initiatief deze stichting. De verhalen van de slachtoffers maken mij erg verdrietig.

Met name de reactie van veel politici vervullen mij met afgrijzen. Zij gaan totaal voorbij aan het leed wat deze mensen hebben doorgemaakt. ik wens alle betrokkenen veel succes en sterkte toe !
2008-09-09
Op Dinsdag om
10:45:41 zei de Groot uit Amsterdam:

Zeker al die rampokkers vergeten die onschuldige vrouwen en kinderen spitsroeden lieten lopen en ze uit de concentratiekampen haalden van de Orang Nippons, om ze vervolgens dood te slaan.
De Politieonele/militaire acties van het KNIL en KL toentertijd waren volkomen terecht en gericht op het beschermen van onschuldige en ongewapende Nederlandse burgers in het toenmalige Nederlands Indie.De Kapitein Westerling en zijn Korps Speciale Troepen was geen lieverdje, maar hij maakte minder slachtofers dan het Korps Mariniers die eerst een Kampong platschoten met artillerie en daarna naar de ploppers gingen zoeken.Elke moord op onschuldige burgers is verwerpelijk. Het voert ook vandaag te ver de Indonesiers slechts als arme slachtoffers neer te zetten.Ook hun onafhankelijkheid werd in bloed geboren, zoals het bij zovele landen helaas het geval was.Ik ben er wel van overtuigd dat Nederland en Indonesie zich moeten verzoenen en na al die jaren elkaar de hand moeten reiken.Genoegdoening voor bloedige moordpartijen over en weer zal niet plaatsvinden.


2008-09-09
Op Zondag om
20:24:04 zei TERDAD uit Roermond:

RAMADHAN YA RAMADHAN,

Ramadhan Telah Tiba
Bulan Yang Penuh Kemuliaan,

Magfirah dan Rahmat Sebentar Lagi Akan Kita Jelang.

Yang Sempurna hanyalah Milik-NYA,
Meski Hati Raga,Lisan Coba Dijaga,
Namun Lalai dan Khilaf Tak Luput Jua.

Mohon Maaf Lahir Bathin,

Selamat Menjalankan
IBADAH PUASA
2008-08-31
Op Zondag om
13:24:19 zei TERDAD uit Roermond:

Hari Ulang Tahun kemerdekaan Rep.Indonesia
17-08-1945 2008!!
Het is weer bijna 17 Augustus....en er zal weer druk aan gewerkt worden in Indonesia!
Ook wij van "yayasan K.U.K.B." zullen in Indonesia zijn!! De geschiedenis zal opgerakeld worden en de waarheid zal naar boven komen! "yayasan K.U.K.B." zal er hard aan werken om de slachtoffers van Rawagede in de bekendheid te brengen en hen te steunen!
2008-07-13
Op Zaterdag om
15:15:33 zei TERDAD uit Roermond:

28-06-08 VETERANENDAG in Nederland!Ook voor de Kl en KNIL militairen die tegen de Bangsa Indonesia
hebben gevochten om Indonesia weer te Kolonialiceren,het gewingebied terug te pakken!!Ja het zijn soldaten die hun plicht als militair deden en de bevelen van de meerderen
opvolgden!Natuurlijk waren er ook die gewoon zonder redenen mensen neerschoten en er ook nog trots op zijn!Hoe je het ook bekijkt het blijft een misdaad - een oorlgsmisdaad! Het wordt tijd dat ook deze veteranen kleur bekennen
en aan de slachtoffers van Indonesia denken die door de Nederlandse handelingen SLACHTOFFERS
geworden zijn!!De tijd is er nu RIJP voor en het is nooit te laat....ja straks als,zowel de slachtoffers en de veteranen er niet meer zijn,is het te laat!!
Ach ja,dan hoeft het ook niet meer....NEEN! De geschiedenis zal altijd blijven bestaan en zal altijd doorgegeven worden! NU ELKAAR DE HAND RIJKEN EN VREDE SLUITEN,IS PAS EEN HELDENDAAD!!
2008-06-28
Previous - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - Next