yayasan K.U.K.B.

Petitie

Rawagede

Sulawesi

Contact

Links

Gastenboek

Zoeken


Lokale Tijd
Indonesische

Nederlandse

Urgent :
Image

Guest Book - Gastenboek - Buku Tamu

Naam:
Plaats:
Bericht/Opmerking:
Voeg de 3 zwaarte cijfers toe
captcha image

Onze Gasten

Op Woensdag om
08:50:59 zei P. Corneille uit Utrecht:

N.a.v. het nieuws, m.b.t. Rawagede, van 10 mei j.l.:
"In ruim veertig pagina's omvattend verweerschrift erkent de landsadvocaat dat de executies door Nederlandse troepen misdrijven waren. Maar de Staat vindt ook dat de claim van de weduwen moet worden afgewezen omdat deze misdrijven al begin jaren zeventig zouden zijn verjaard. Bovendien hebben Nederland en Indonesië in 1966 een streep onder het verleden gezet met de Financiële Overeenkomst."
Mijn verweer:
De belanda heeft altijd SMOESJES om zich vrij te pleiten: belanda BUSUK !!! Ze zetten de regels zo naar hun MELAATSE hand met die Stiekeme financiële overeenkomst, dat ze boven de WET staan en OOK om hun straf te kunnen ontlopen: Vervloekte KAASKOP-NAZI's !!!!!
2010-05-12
Op Zondag om
13:38:06 zei Pondaag uit Heemskerk:

Zeker is het zinvol de vraag is wel aan wie moet deze vraag gesteld worden. Naar onze mening moet deze vraag aan u regering gesteld moeten worden. Wij hebben niet gevraagd om ontmenselijk worden behandeld gedurende 350 jaar bovendien waar hal Nederland het recht om een land die 18.000 kilometer ver ligt als Nederlands bezit te beschouwen. Rawagede is maar één van tientallen dorpen en plaatsen waar u regering huis hadden gehouden. De bersiap (klaar staan) doen we al sinds de Nederlanders voet aanwal zette op Nusantara. In Surabaya is niet anders het gevolg van de houding van uw regering die honderden jaren onmenselijk hebben gehandeld. Wij zijn niet verplicht om loyaal te zijn tegen over de kolonisator Nederland. mvg
voorzitter
jeffry@kukb.nl
2010-01-31
Op Zondag om
12:03:44 zei H. van Stralen uit Brugge:

Het is niet aan mij een oordeel of een veroordeling uit te spreken ten aanzien van datgene wat er in Rawagede is gebeurd omdat ik geen waarde oordeel kan geven in welke omstandigheden deze "zinloze" slachting is gebeurd. Maar.... is het niet zinvol anderzijds te bedenken aan welke gruwelheden de Europeanen bloot stonden na de capatulatie van Japan door onder andere bewegingen als Bersiap die dood en verschrikking brachten in onder andere Soerabaia. Voor velen is het een tijd die nooit voorbij gaat omdat zei nog dagelijks worden geconfronteerd met de tijd van toen.
2010-01-31
Op Maandag om
08:55:28 zei Rudy Musters uit Zwaag:

Gerechtigheid zal moeten geschieden
2009-12-28
Op Woensdag om
09:47:40 zei P. Corneille uit Utrecht:

Mijn complimenten !!! Héél goed, dat NL eindelijk wordt aangeklaagd wegens die Vermaledijde slachtpartij in Rawagede.

NL wijst Altijd haar beschuldigende vinger naar andere landen (ook inzake de Mensenrechten en het stelen van kunstschatten) en slaat zichzelf Voortdurend op de borst, maar wil Nooit haar melaatse hand in EIGEN boezem steken. NL is Echt een Kapsones land met nog altijd dat "witte Superioriteits"-gevoel ! BAH, BAH, BAH !!!!

Ik hoop van ganser harte, dat NL een Flinke Straf krijgt opgelegd !

Verder verwijs ik naar een boek waarin nog meer nederlandse wandaden zijn vermeld die door NL in de doofpot zijn gestopt (!): Bloed aan de Klomp" van Ewald Vanvugt, ISBN 90-5087-1046 !!!
2009-12-09
Previous - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - Next