yayasan K.U.K.B.

Petitie

Rawagede

Sulawesi

Contact

Links

Gastenboek

Zoeken


Lokale Tijd
Indonesische

Nederlandse

Urgent :
Image

Guest Book - Gastenboek - Buku Tamu

Naam:
Plaats:
Bericht/Opmerking:
Voeg de 3 zwaarte cijfers toe
captcha image

Onze Gasten

Op Dinsdag om
13:19:27 zei Jop van der Werff uit Ede:

Het zou ons land en onze bevolking sieren als onze overheid, de Nederlandse Staat, een financiële compensatie zou toekennen aan nabestaanden en overlevenden van het bloedbad in Rawagede, zonder daarbij te wijzen op wreedheden die ongetwijfeld ook door Indonesiers (aanhang Soekarno) begaan zijn jegens Nederlanders en andere bevolkingsgroepen. Hier lijkt duidelijk te zijn (een proces moet dit uitwijzen) dat in naam van de Nederlandse Staat een oorlogsmisdaad is gepleegd. Het argument van verjaring is wel heel erg goedkoop en makkelijk.
De vergelijkende verwijzing door VVD-kamerlid Van Baalen naar de "80-jarige oorlog met de Spanjaarden..." is hypocriet en getuigt niet van gevoel voor juiste verhouding.
2010-09-14
Op Donderdag om
15:45:53 zei Donna uit Eemnes:

In Trouw van 23-8-2010 staat een ontroerend artikel over de weduwen van Rawagedeh. Na het lezen ervan voelde ik mij direct moreel verplicht om bij te dragen aan een vorm van financiele compensatie (als de Nederlandse staat het niet wil doen, dan moeten de burgers maar in actie komen). Wat mij in het bijzonder trof was het feit dat de geportretteerde weduwen zonder haatgevoelens spraken, ondanks al het onrecht dat hen is aangedaan. Ik vind dat een voorbeeld van grootmoedigheid, te meer daar erkenning van de hen aangedane misdaden lang is uitgebleven en ze nog altijd wachten op financiele compensatie.
2010-08-26
Op Maandag om
08:11:05 zei ketut sumbejaya uit Bali - Ubud:

saya ketemu sama bapak Terdad di hotel kami ubud - bali. saya sangat tertarik emndengarkan pejelasan beliau tentang Komite Utang Kerhormatan belanda( KUKB ) .... maju terus indonesia ku. salam sama teman - teman di belanda. ingat jangan lupa sama negeri mu !!!!!!!
2010-08-02
Op Donderdag om
15:54:37 zei Si Terdad uit Roermond:

Hallo lezers en geinteresseerdeen,

De yayasan-KUKB heeft geregeld bijeenkomsten en vergaderingen - doe Uw zegje en vraag of U er ook eens bij aanwezig mag zijn als gast aanwezige! Lijkt mij een geweldige kans om het ook eens van De kant van Indonesiers te zien en horen! Ik vind het een geweldig Idee!!
JA! MAAR....hoor je dan....????
Help De yayasan-KUKB om weer vrede en Rust te brengen voor het Volk van Indonesia en Nederland....!!??
NU op Zaterdag 10 Juli 2010 komt De yayasan-KUKB weer bijelkaar!
2010-07-08
Op Donderdag om
15:37:57 zei Si TERDAD uit Roermond:

JA! Ik hoor heel vaak:

JA MAAR DAT WIST IK ECHT NIET HOOR....????

KASIAN!

Wat wil je als je op school alleen maar te horen krijg hoe goed die HOLLANDERS waren en hoeveel "INLANDERS" tot Het Christendom zijn bekeerd en al die specerijen en andere producten die er vandaan
kwamen door al het werk van DI HOLLANDERS

GEWELDIG! Echte VOC Mentaliteid!

De geschiedenis moet HERZIEN WORDEN!
2010-07-08
Previous - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - Next